Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven

Hovenier in Heiloo

Heiloo is een dorp in de provincie Noord-Holland, met een verleden wat teruggaat tot de Vroege IJzertijd. Er zijn archeologische vondsten gedaan die gedateerd zijn in 800 voor Christus. Ook uit de Romeinse Tijd zijn er in de gemeente Heiloo talrijke voorwerpen aangetroffen.

Heiloo als dorp is in de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw flink gegroeid, doordat veel Amsterdammers naar Heiloo verhuisden.

Heiloo kent vele rijksmonumenten, waarvan een belangrijk gedeelte staat op het landgoed Nijenburg. Het raadhuis van Heiloo dateert uit 1926. Verder staan in Heiloo onder andere het "Witte Kerkje" uit de twaalfde eeuw, een woonhuis genaamd de hutkoffer uit de tweede helft van de zeventiende eeuw en de Varnebroekmolen uit 1860.

Op het landgoed Nijenburg staat een kasteel uit 1705, een koetshuis uit 1760, een varkensboet uit het midden van de achttiende eeuw en de stolpboerderij Cranenbroek uit 1755.

Pinea Ontwerp en Buitenleven is uw hovenier voor Heiloo en omgeving. Pinea richt zich écht op het buitenleven en nodigt u graag uit in dit boeiend, monumentaal dorp.

Wat kunnen onze hoveniers voor u betekenen?

Wat kan een hovenier voor u betekenen? Wilt u een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? Moet een hovenier uw tuin onderhouden?

Tuinontwerp

Voor het ontwerpen van uw tuin kunt u terecht bij een tuinarchitect, een hovenier kan deze werkzaamheden uitvoeren voor u. Wist u ook dat veel hoveniers een tuin ontwerp voor u kunnen maken, mee denken met het ontwerp? Lees meer...

Grasmaaien

Wilt u, om welke reden dan ook uw gras laten maaien? Een goed onderhouden gezon is natuurlijk meer dan alleen een keer per maand de grasmaaier er overheen halen. Vind een expert welke kan helpen. Lees meer...

Onderhouden

Een mooie tuin onderhouden kost tijd, misschien heeft u deze tijd niet. Zoek een hovenier die u kan helpen met het tuinonderhoud, of dit nu periodiek of eenmalig is. Lees meer...