Hovenier Nickenloo & Cooper In Burgerbrug
Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven
Home Burgerbrug Nickenloo & Cooper

Nickenloo & Cooper, hoveniersbedrijf in Burgerbrug

Zelf uw eigen tuin aanleggen is zeker geen makkelijke klus. Bij een aantal zaken komt er ten eerste vakmanschap kijken, zoals bijvoorbeeld bij bestrating, de aanleg van een vijver of beplanting. Ten tweede moet u het zware lichamelijke werk zeker niet onderschatten. Het is daarom helemaal niet zo gek om een hoveniersbedrijf in de arm te nemen.

Tuinbestrating

Alle soorten bestratingsmateriaal van alle leveranciers kunnen wij leveren. Ook vinden wij het geen probleem als U zelf de materialen besteld, dan komen wij alleen de arbeid leveren. Geen probleem. Dankzij ons uitgebreide assortiment tuinbestrating is er bij Nickenloo en Cooper voor iedere stijl en ieder budget een passende bestrating.

Tuinonderhoud

Onderhoud is nodig om de tuin mooi te laten blijven. Heeft u hier geen tijd voor of is dit werk u te zwaar dan kan Nickenloo en Cooper hierbij helpen. Wij verzorgen alle soorten tuinonderhoud voor zowel kleine als grote tuinen. De frequentie van het onderhoud stemmen wij met u af aan de hand van uw situatie, budget en wensen.

De oplossing voor die kale muur of schutting. www.tuinposter.nl

Contact gegevens

0654291472

Vraag informatie aan

Nickenloo & Cooper
Grote Sloot 10
1754JE Burgerbrug
Noord-Holland Nederland

 2391