Hovenier Pinea Ontwerp In Heiloo
Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven
Home Heiloo Pinea Ontwerp

Pinea Ontwerp, hoveniersbedrijf in Heiloo

Pinea Ontwerp en Buitenleven is uw hovenier uit Limmen. Pinea richt zich écht op het buitenleven. Om ons heen merken we dat iedereen drukker wordt en dat de scheiding tussen werk en privé steeds dunner wordt. Niets is dan zo belangrijk dan een geweldige plek om uw woning waar u echt van het buitenleven kunt genieten. Deze buitenplek creëren de hoveniers van Pinea. Een plek waarin u zich prettig voelt en tot rust kan komen.

Pinea is gestart door eigenaar Thijs Bloedjes. Zijn visie op het hoveniersvak is doorslaggevend geworden voor de dienstverlening van Pinea. Het creeren van een echt buitenleven gevoel is niet altijd eenvoudig. Door een scherpe blik, een goed luisterend oor, en een hoge mate van creativiteit weet Pinea altijd hetgeen te leveren wat in uw gedachten ligt.

Pinea kiest er dan ook voor om uitsluitend met hoogwaardige en verantwoorde producten te werken. Deze visie past ook in het plaatje van onze liefde voor het groen en het hovenierswerk.

De oplossing voor die kale muur of schutting. www.tuinposter.nl

Pinea Ontwerp, de hovenier van Heiloo

Bent u op zoek naar een hovenier in Limmen die uw tuin kan omtoveren in die buitenplek waar u uw rust kunt vinden? Waar uw kinderen heerlijk en veilig kunnen spelen? Of waar u in een luxe omgeving kunt genieten onder uw veranda? Neem dan contact op met Pinea Ontwerp en Buitenleven. Wij staan u graag te woord en gaan graag met u in gesprek om uw wensen te inventariseren.

Contact gegevens

0629397253

Vraag informatie aan

Pinea Ontwerp
De Omloop 3
1906DL Heiloo
Noord-Holland Nederland

 2402