Hovenier Berend De Hovenier In Alkmaar
Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven
Home Alkmaar Berend de Hovenier

Berend de Hovenier, hoveniersbedrijf in Alkmaar

Kwalitatief hoogwaardige, vakkundige, betaalbare tuinwerkzaamheden.

Tuinaanleg Heeft u een idee om uw tuin aan te leggen, maar heeft u hulp nodig bij het realiseren ervan dan kunt u mij inschakelen. Samen met u kijk ik wat de mogelijkheden zijn, welke materialen u wilt/kunt gebruiken en hoe het totaalplaatje gaat worden.Heeft u een ontwerp en wilt u dat laten uitvoeren, ook dan kunt u mij bellen voor een vrijblijvend gesprek.

Tuinrenovatie Bent u uitgekeken op uw huidige tuin of wilt u hier en daar iets veranderen dan kunt u mij bellen voor een vrijblijvende afspraak om te bespreken hoe wij uw tuin een facelift kunnen geven. Wat wilt u hergebruiken, wat wilt u vernieuwen en hoe ziet het kostenplaatje eruit.

Tuinonderhoud Tuinonderhoud is noodzakelijk als u van een mooie en goed bloeiende tuin wilt blijven genieten. Voor regelmatig tuinonderhoud, maar ook voor éénmalige snoeiwerkzaamheden kunt u mij inschakelen.Wilt u advies of begeleiding bij het tuinieren, mail of bel mij en zie wat ik voor u kan betekenen.

De oplossing voor die kale muur of schutting. www.tuinposter.nl

Berend de Hovenier, de hovenier van Alkmaar

Schuttingen en erfafscheidingen Schuttingen zijn er in allerlei soorten en maten. Wilt u geïmpregneerd of hard hout, kant en klare schermen of planken? Voor een natuurlijke uitstraling kunt u denken aan betongaas met heide- of rieten matten. Helemaal puur natuur kan natuurlijk ook met bijvoorbeeld kastanje houten palen en gevlochten wilgentenen of een kastanje houten hek met klimplanten.

Boomverzorging Het snoeien of verwijderen van grote bomen/coniferen vraagt deskundigheid en vakkennis. Een verkeerde tak weghalen kan de vorm van de boom verwoesten. Het kan zelfs gevaarlijk zijn en schade veroorzaken.

Laat mij weten met welke tuinwerkzaamheden ik u kan helpen.

Alles is bespreekbaar tijdens een vrijblijvende afspraak.

Contact gegevens

0653999073

Vraag informatie aan

Berend de Hovenier
Uitgeesterweg 21
1911NK Uitgeest
Noord-Holland Nederland

 3334