Hovenier Bestrating Gooi Jerry Jonker Vof In Weesp
Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven
Home Weesp Jerry Jonker bestratingsbedrijf

Jerry Jonker bestratingsbedrijf, hoveniersbedrijf in Weesp

Bestratingsbedrijf Jerry Jonker is een jong bedrijf dat bekend staat om zijn specialiteit inzake bestratingen en vanwege zijn concurrerende prijzen. Wij voeren onze werkzaamheden vooral uit in de omgeving het Gooi, Amsterdam, Almere en Utrecht.

U kunt bij ons terecht voor het bestraten van uw tuin, terras en oprit. Maar ook voor het bestraten van bedrijfsterreinen en openbare werken bent u hier aan het goede adres. Van eenvoudig paadje tot ingewikkeld legpatroon, het is allemaal mogelijk. Samen met u maken we een ontwerp met al uw wensen. Zo creëren we een resultaat dat bij u past.

Wij plaatsen ook schuttingen, vlonders, bloembakken en alle denkbare toepassingen van tuinhout. Maak uw tuin compleet door deze te voorzien van tuinverlichting. Dit kan voor u vakkundig worden geïnstalleerd.

De oplossing voor die kale muur of schutting. www.tuinposter.nl

Jerry Jonker bestratingsbedrijf, de hovenier van Weesp

Op het gebied van bestrating is er een enorm aanbod aan materialen. Ieder materiaal heeft zijn eigen sfeer en prijs. Door de materiaalkeuze kun je de sfeer van een tuin al sterk bepalen in de richting van bijvoorbeeld mediterraan, of rustiek, landelijk of juist strak. Wij zijn er zeker van dat wij voor u passend maatwerk kunnen leveren.

Contact gegevens

0655703437

Vraag informatie aan

Jerry Jonker bestratingsbedrijf
Jaargetijden 1
1109CH Weesp
Noord-Holland Nederland

 4246