Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven

Hovenier in Valkenswaard

Valkenswaard is de belangrijkste plaats in de gemeente Valkenswaard in de provincie Noord-Brabant.

De geschiedenis van Valkenswaard gaat terug tot in de prehistorie, er zijn diverse archeologische vondsten gedaan, welke dateren van 6000 tot 5000 voor Christus. Met name vuurstenen werktuigen zijn er aangetroffen.

Valkenswaard bevindt zich tussen de beekdalen van de Dommel en de Tongelreep, noordelijk van Valkenswaard liggen naaldbossen en een aantal vennen, zoals het Langven, het Galgenven, het Peetersven en het Rietven. Ook ten zuiden van de stad bevinden zich een aantal vennen, onder andere het Brugven, het Taamven en het Schaapsloopven.

Het gebied ten zuiden van Valkenswaard is zeer geliefd bij recreanten, hier zijn vele mogelijkheden voor wandelaars en fietsers temidden van uitgestrekte heidevelden.

Een bijzonder gebied is de Venbergse Watermolen, een kleinschalig gebied waar al eeuwenlang landbouw bedreven werd.

Al met al is Valkenswaard een aantrekkelijke bestemming voor een kort of langer verblijf. Prinsen Tuinen, DE hovenier van Valkenswaard en omstreken nodigt u graag uit om deze bijzondere stad zelf te komen verkennen.

Wat kunnen onze hoveniers voor u betekenen?

Wat kan een hovenier voor u betekenen? Wilt u een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? Moet een hovenier uw tuin onderhouden?

Tuinontwerp

Voor het ontwerpen van uw tuin kunt u terecht bij een tuinarchitect, een hovenier kan deze werkzaamheden uitvoeren voor u. Wist u ook dat veel hoveniers een tuin ontwerp voor u kunnen maken, mee denken met het ontwerp? Lees meer...

Grasmaaien

Wilt u, om welke reden dan ook uw gras laten maaien? Een goed onderhouden gezon is natuurlijk meer dan alleen een keer per maand de grasmaaier er overheen halen. Vind een expert welke kan helpen. Lees meer...

Onderhouden

Een mooie tuin onderhouden kost tijd, misschien heeft u deze tijd niet. Zoek een hovenier die u kan helpen met het tuinonderhoud, of dit nu periodiek of eenmalig is. Lees meer...