Hovenier De Griesel In Helmond
Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven
Home Helmond De Griesel

De Griesel, hoveniersbedrijf in HelmondIn Helmond vindt u hoveniersbedrijf de Griesel, wij kunnen u van dienst zijn met een totaalpakket aan hovenierswerkzaamheden. Hovenier de Griesel is een ervaren hovenier en kan daardoor tuinaanleg van A tot Z verzorgen.

Hovenier de Griesel biedt klanten in Helmond en omgeving de volgende diensten:

Tuinontwerp
Een succesvolle tuin begint met een professioneel tuinontwerp. Hierbij verzorgt hovenier de Griesel maatwerk. U kunt zelf een ontwerp voorstellen, maar ook kunnen wij dit geheel voor u verzorgen naar ons eigen inzicht.

Tuinaanleg
De Griesel hovenier kan kleine en grote projecten uitvoeren. Hierin zijn wij flexibel. Doordat wij een goed netwerk van leveranciers hebben kunnen wij elke project snel beginnen en vlot volbrengen.

Tuinonderhoud
Een mooie tuin verdient goed onderhoud. De Griesel kan alle soorten onderhoud voor u verrichten. We verzorgen het gazon, knippen de hagen, snoeien bomen en heesters en maken de borders onkruidvrij.

Grondverzet
Hovenier de Griesel heeft de beschikking over compacte en wendbare machines, die grondverzet kunnen verrichten in ook wat kleinere tuinen. Deze kunnen worden ingezet voor egalisatie van de tuin, het verwijderen van wortelstronken en het graven van gaten voor een vijver of een fundering.

Bestrating
Ook voor (sier)bestrating kunt u vertrouwen op het vakmanschap van hovenier de Griesel. Wij beschikken over de kennis en de juiste materialen om uw terras, oprit of toegangspad aan te leggen. Dit kunnen wij uitvoeren met grillige natuursteen of handgebakken klinkers. Allerlei legpatronen zijn mogelijk en ook combinaties tussen verschillende steensoorten kunnen een fraai effect geven.

Onderhoud bedrijfstuinen
Een goed aangelede groenvoorziening moet ook goed onderhouden worden. Voor bedrijfstuinen, groenvoorzieningen bij appartementencomplexen en recreatiewoningen kunnen wij het onderhoud verzorgen. De frequentie bepaalt u zelf, alsmede het onderhoudsplan.

Tuin leegruimen
Ook bij het leegruimen van een slecht onderhouden of verwilderde tuin kunnen wij u van dienst zijn Wij voeren de overgebleven zaken af en doen u een voorstel over een eventuele herinrichting van uw tuin. Ook kunnen wij de voorbereidingen treffen voor nieuwe (sier)bestrating door vakkundig grondwerk.

Bomen rooien
Een zieke of te groot geworden boom kan overlast en gevaar veroorzaken. Het rooien van bomen dient op een deskundige wijze te gebeuren om schade aan de omgeving te voorkomen. Dat dient u dus aan een vakman over te laten. Hovenier de Griesel is volledig gekwalificeerd om deze bomen op een efficiƫnte en veilige wijze te verwijderen en af te voeren.

De oplossing voor die kale muur of schutting. www.tuinposter.nl

Contact gegevens

0645252898

Vraag informatie aan

De Griesel
Huiskensstraat 19
5708XA Helmond
Noord-Brabant Nederland

 3889