Hovenier Gras En Groen In Den-bosch
Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven
Home Den-bosch Gras en Groen Hoveniers

Gras en Groen Hoveniers, hoveniersbedrijf in Den-bosch

Gras en Groen is een allround hoveniersbedrijf in Den Bosch dat uw tuinaanleg van begin tot eind vakkundig verzorgt, zowel particuliere als zakelijke tuinen. Wij realiseren tuinen in Nederland en Belgiƫ aan de hand van een creatief tuinontwerp, desgewenst in een driedimensionaal perspectief uitgewerkt.

Gras en Groen helpt u graag uw droomtuin te realiseren. Dit kan compleet, van ontwerp tot oplevering, maar kan ook de realisatie zijn van een ontwerp dat door u zelf of uw tuinarchitect gemaakt is. Wij bieden u maatwerk en vakmanschap, in combinatie met klantvriendelijkheid. Zo hebben wij een brede klantenkring kunnen opbouwen.

Door onze jarenlange ervaring werken wij effectief en realiseren wij ook uw project tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Bij Gras en Groen vindt u alles voor uw complete tuinaanleg, er bent er ook aan het juiste adres voor uw schutting of hekwerk, de aanleg van uw gazon met graszoden of kunstgras.

Wij werken heel flexibel, binnen twee weken kunnen wij alle stappen doorlopen, van het eerste gesprek tot de start van de tuinaanleg. Wij combineren een scherpe prijsstelling met een hoge snelheid van werken. En komen we onverwachte problemen in het werk tegen, dan lossen we die samen met u op. Het geven van een duidelijke garantie op onze werkzaamheden is vanzelfsprekend voor ons.

Zet nu de eerste stap om uw tuinwensen te bespreken! Bel ons voor een kennismakingsgesprek bij u thuis. In dit gesprek bespreken wij uw tuinwensen. Het gesprek is natuurlijk vrijblijvend en kosteloos, u wordt enthousiast voor een nieuw aangelegde of misschien wel gerenoveerde tuin.

De oplossing voor die kale muur of schutting. www.tuinposter.nl

Contact gegevens

0735215673

Vraag informatie aan

Gras en Groen Hoveniers
Hedikhuizerweg 21
5222BC Den Bosch
Noord-Brabant Nederland

 2862