Hovenier Linmans Tuinen In Oirschot
Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven
Home Oirschot Linmans Tuinen

Linmans Tuinen, hoveniersbedrijf in Oirschot

Hoveniersbedrijf Linmans Tuinen in Oirschot verricht een breed scala aan hovenierstaken in de regio. Een succesvolle tuin begint met een nauwkeurig ontwerp, waarbij rekening gehouden wordt met de plaatselijke situatie en de wensen en behoeften van de klant. Een computer 3D tuinontwerp geeft direct een visueel inzicht in hoe de uiteindelijke tuin er uit kan komen te zien. Ook is een professionele schets mogelijk.

Na acceptatie door de klant van het tuinontwerp stellen wij een zorgvuldig plan van aanpak op. Dit omvat het grondwerk, benodigd om vast te stellen of de grond verbetering nodig heeft. Ook wordt een zorgvuldig beplantingsplan samengesteld, zodat uw tuin er in alle seizoenen fraai bijligt. Om de tuin begaanbaar te maken en te voorzien van terrassen waar het goed toeven is verzorgen wij desgewenst de (sier)bestrating. Hiervoor is een goede fundering vereist. Door onze ruime ervaring zorgen wij voor een solide basis voor de bestrating, waardoor wegspoelen van zand bijvoorbeeld wordt voorkomen tijdens een heftige regenbui.

Bij de (sier)bestrating heeft u een ruime keuze. Wij kunnen natuursteen gebruiken, maar ook kunt u kiezen voor handgebakken klinkers of kinderkopjes. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Door verschillende soorten stenen te combineren kan ook een heel bijzonder effect bereikt worden. Om uw privacy te waarborgen kan Linmans Tuinen erfafscheidingen plaatsen rond uw tuin in Oirschot en omgeving. Wij plaatsen schuttingen en kunnen ook bladhoudende of bladverliezende hagen voor u aanplanten. Daarnaast kunnen wij tuinhuizen voor u plaatsen en waterpartijen en vijvers aanleggen.

Een eenmaal gerealiseerde tuin moet ook goed onderhouden worden. Linmans Tuinen neemt u graag de zorgen van het snoeien, onkruidvrij maken en seizoenklaar maken van de tuin uit handen. Of het nu gaat om incidenteel onderhoud of aantrekkelijk geprijsde onderhoudscontracten, wij informeren u graag over alle mogelijkheden. U bepaalt zelf de frequentie waarop het onderhoud aan uw tuin wordt uitgevoerd. Wij zorgen er dan voor dat wij op de afgesproken tijdstippen uw tuin in topconditie houden. U heeft er zelf geen omkijken naar, het enige wat u hoeft te doen is genieten van uw droomtuin, gerealiseerd door uw hoveniersbedrijf in de regio Oirschot. Neemt u voor alle mogelijkheden contact met ons op per telefoon op nummer 06 44 78 21 29. Een e-mail sturen kan ook: info@linmanstuinen.nl. Wij reageren zo snel mogelijk.

De oplossing voor die kale muur of schutting. www.tuinposter.nl

Contact gegevens

0644782129

Vraag informatie aan

Linmans Tuinen
Cantorij 12
5688EE Oirschot
Noord-Brabant Nederland

 3602