Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven

Hovenier in Udenhout

Udenhout is een dorp in Noord-Brabant en ligt noordoostelijk van de stad Tilburg. In 1997 werden Berkel-Enschot en Udenhout onderdeel van de gemeente Tilburg.

Udenhout is gelegen naast het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen.

De stad heeft een groot aantal bezienswaardigheden, waaronder het Oude raadhuis, wat dateert uit 1849, de Sint-Lambertuskerk en Kasteel "de Strijdhoef".

Nabij Kasteel de Strijdhoef vindt men het belangrijkste natuurgebied van Udenhout, "De Brand". Een bijzonder natuurgebied is verder het landgoed "Papenhuizen", een gemengd loofbos van ongeveer 50 hectare. Oostelijk vindt men een groep plassen "De Leemkuilen", ontstaan door de zandwinning in de regio ten behoeve van de steenproductie.

In de carnavalsperiode heet Udenhout D'n Haozenpot. Om de feestvreugde verder te vergroten kent Udenhout jaarlijks een aantal festivals en evenementen, zoals De Unentse Mert en Mugfest en Udenhout onder zeil.

Udenhout heeft veel te bieden, hoveniersbedrijf Bart nodigt u van harte uit om de fraaie stad te komen verkennen.

Wat kunnen onze hoveniers voor u betekenen?

Wat kan een hovenier voor u betekenen? Wilt u een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? Moet een hovenier uw tuin onderhouden?

Tuinontwerp

Voor het ontwerpen van uw tuin kunt u terecht bij een tuinarchitect, een hovenier kan deze werkzaamheden uitvoeren voor u. Wist u ook dat veel hoveniers een tuin ontwerp voor u kunnen maken, mee denken met het ontwerp? Lees meer...

Grasmaaien

Wilt u, om welke reden dan ook uw gras laten maaien? Een goed onderhouden gezon is natuurlijk meer dan alleen een keer per maand de grasmaaier er overheen halen. Vind een expert welke kan helpen. Lees meer...

Onderhouden

Een mooie tuin onderhouden kost tijd, misschien heeft u deze tijd niet. Zoek een hovenier die u kan helpen met het tuinonderhoud, of dit nu periodiek of eenmalig is. Lees meer...