Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven

Hovenier in Heesch

Heesch is een plaats in de provincie Noord-Brabant en is gesitueerd ten zuiden van Oss en temidden van Den Bosch en Nijmegen.

Bewijzen van bewoning van het gebied waar nu Heesch is gelegen stammen uit 2000 voor Christus.

Ten zuidoosten van Heesch vindt men het natuurgebied De Hooge Vorssel en een bosgebied dat deel uit maakt van het Landschapspark Maashorst. Noordelijk van Heesch bevinden zich akkers en ten zuidwesten wordt het landschap gedomineerd door landbouwgrond.

In het centrum van Heesch op het plein 't Dorp bevindt zich een fraaie fontein, omringd door talrijke restaurants en terrassen. Aan dit plein bevindt zich het Oude Raadhuis uit 1938, momenteel in gebruik als kantoor en horecagelegenheid.

Het jachtslot "De Berkt" in Heesch dateert uit ongeveer 1754, het huis behoort tot de rijksmonumenten.

Hoveniersbedrijf Roel Huijden is uw Noord-Brabantse hovenier voor Heesch en omstreken en nodigt u graag uit om kennis te maken met bijzonder Heesch.

Wat kunnen onze hoveniers voor u betekenen?

Wat kan een hovenier voor u betekenen? Wilt u een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? Moet een hovenier uw tuin onderhouden?

Tuinontwerp

Voor het ontwerpen van uw tuin kunt u terecht bij een tuinarchitect, een hovenier kan deze werkzaamheden uitvoeren voor u. Wist u ook dat veel hoveniers een tuin ontwerp voor u kunnen maken, mee denken met het ontwerp? Lees meer...

Grasmaaien

Wilt u, om welke reden dan ook uw gras laten maaien? Een goed onderhouden gezon is natuurlijk meer dan alleen een keer per maand de grasmaaier er overheen halen. Vind een expert welke kan helpen. Lees meer...

Onderhouden

Een mooie tuin onderhouden kost tijd, misschien heeft u deze tijd niet. Zoek een hovenier die u kan helpen met het tuinonderhoud, of dit nu periodiek of eenmalig is. Lees meer...