Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven

Hovenier in Den Bosch

's-Hertogenbosch, ook wel Den Bosch genoemd is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant en de vier na grootste stad van Noord-Brabant, na Eindhoven, Tilburg en Breda. Het stadscentrum van 's-Hertogenbosch dateert uit de middeleeuwen en is het best in tact gebleven stadscentrum van Nederland.

In Den Bosch staat de imposante Sint-Jans kathedraal, de zetel van de bisschop van 's Hertogenbosch.

In november 2013 werd bij werkzaamheden in een parkeergarage een Neanderthaler nederzetting ontdekt. De datering gaat terug tussen de 40.000 en 70.000 jaar voor Christus, in die periode was het gebied, wat nu Noord-Brabant is, een toendra.

's-Hertogenbosch heeft nog een derde naam, maar uitsluitend in carnavalstijd, in deze periode heet Den Bosch Oeteldonk.

Naast als historische stad heeft Den Bosch ook nationale bekendheid verworven door een lokale lekkernij, de Bossche Bol.

Gras en Groen hovenier nodigt u van harte uit in haar monumentale, historische stad, met boeiende bezienswaardigheden en het plezier van een Bourgondische levenswijze.

Wat kunnen onze hoveniers voor u betekenen?

Wat kan een hovenier voor u betekenen? Wilt u een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? Moet een hovenier uw tuin onderhouden?

Tuinontwerp

Voor het ontwerpen van uw tuin kunt u terecht bij een tuinarchitect, een hovenier kan deze werkzaamheden uitvoeren voor u. Wist u ook dat veel hoveniers een tuin ontwerp voor u kunnen maken, mee denken met het ontwerp? Lees meer...

Grasmaaien

Wilt u, om welke reden dan ook uw gras laten maaien? Een goed onderhouden gezon is natuurlijk meer dan alleen een keer per maand de grasmaaier er overheen halen. Vind een expert welke kan helpen. Lees meer...

Onderhouden

Een mooie tuin onderhouden kost tijd, misschien heeft u deze tijd niet. Zoek een hovenier die u kan helpen met het tuinonderhoud, of dit nu periodiek of eenmalig is. Lees meer...