Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven

Vind een hovenier in de provincie Flevoland!

Flevoland is de middelste provincie van Nederland en de jongste van de de twaalf provincies.

Hovenier in Almere

Almere is een stad en gemeente in de provincie Flevoland en behoort inmiddels tot de tien grootste gemeenten van Nederland, is daarmee de hoofdstad Lelystad ruimschoots voorbijgestreefd qua inwonertal.

Almere grenst aan het Gooimeer, het IJmeer en het Markermeer en ligt helemaal een paar meter onder zeeniveau.

De naam Almere bestaat naar verluidt uit het woord Al of vroeger ael genoemd, een verwijzing naar het moderne woord aal (paling), het woord mere is een oude schrijfwijze van de term "meer". Almere is vernoemd naar het IJsselmeer, waar het in gesticht is.

Het idee voor Oostelijk en Zuidelijk Flevoland ontstaat na de tweede wereldoorlog als overloopstad voor de groeiende bevolking van met name Amsterdam en het Gooi.

In Oostelijk Flevoland werd Lelystad gerealiseerd en in Zuidelijk Flevoland Almere.

De eerste woningen in Almere werden eind 1976 opgeleverd, waarbij rond de tachtig procent bestond uit sociale woningbouw.

De architectuur van met name de gebouwen in het stadscentrum is erg modern, Almere heeft één van de grootste winkelcentra van Nederland in Almere Stad. Ook Almere Haven en Almere Buiten hebben uitgebreide winkelgebieden.

Leenheer Hoveniers, DE hovenier voor Almere en omstreken nodigt u graag uit in deze groeikern van Flevoland, een moderne stad met een bijzondere architectuur en vaak dito tuinconcepten.

Andere hoveniers in Flevoland

Wat kunnen onze hoveniers voor u betekenen?

Wat kan een hovenier voor u betekenen? Wilt u een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? Moet een hovenier uw tuin onderhouden?

Tuinontwerp

Voor het ontwerpen van uw tuin kunt u terecht bij een tuinarchitect, een hovenier kan deze werkzaamheden uitvoeren voor u. Wist u ook dat veel hoveniers een tuin ontwerp voor u kunnen maken, mee denken met het ontwerp? Lees meer...

Grasmaaien

Wilt u, om welke reden dan ook uw gras laten maaien? Een goed onderhouden gezon is natuurlijk meer dan alleen een keer per maand de grasmaaier er overheen halen. Vind een expert welke kan helpen. Lees meer...

Onderhouden

Een mooie tuin onderhouden kost tijd, misschien heeft u deze tijd niet. Zoek een hovenier die u kan helpen met het tuinonderhoud, of dit nu periodiek of eenmalig is. Lees meer...