Hovenier Leenheer Hoveniers In Almere
Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven
Home Almere Leenheer Hoveniers

Leenheer Hoveniers, hoveniersbedrijf in Almere

Hovenier Leenheer in Almere biedt al sinds 1998 een compleet pakket voor en particulieren en bedrijven. U kunt bij ons terecht voor een complete aanleg van uw tuin. Daarnaast kunnen we uw tuin onderhouden en eventuele kleinere aanpassingen voor u realiseren. Het plaatsen van een schutting, een hekwerk, de bestrating, een vijver of het monteren van een blokhut in en in de omgeving van Almere is voor ons geen probleem.

Om uw tuin te verfraaien hebben wij diverse soorten bomen, vaste planten en heesters.

Omdat wij werken met een klein team heeft u één aanspreekpunt. Beginnen wij in uw tuin, dan maken wij hem ook direct af!

De oplossing voor die kale muur of schutting. www.tuinposter.nl

Leenheer Hoveniers, de hovenier van Almere

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of wilt u een bestaande tuin ingrijpend aanpassen dan is een goed plan onontbeerlijk. Een tuinontwerp kan geheel door ons verzorgd worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf uw tuin te ontwerpen.

Onderhoud

Als uw nieuwe tuin aangelegd is, dan is het noodzakelijk dat hij op de juiste manier onderhouden wordt. Wij kunnen al deze werkzaamheden vakkundig voor u uitvoeren. Het is mogelijk voor het onderhoud van uw tuin een onderhoudscontract af te sluiten.

Pleegt u zelf veel onderhoud aan uw tuin en wilt u alleen de specifieke werkzaamheden zoals het snoeien, bemesten etc. aan ons overlaten, dan is het natuurlijk ook mogelijk.

Contact gegevens

0365321923
0653340520

Vraag informatie aan

Leenheer Hoveniers
Dukdalfweg H 13 13h
1332BH Almere
Flevoland Nederland

 3419