Hovenier Van Gils Bestratingen En Tuinaanleg In Zoetermeer
Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven
Home Zoetermeer Van Gils bestratingen en tuinaanleg

Van Gils bestratingen en tuinaanleg, hoveniersbedrijf in Zoetermeer

In Zoetermeer vindt u hovenier van Gils. Met een ervaring van 9 jaar verricht hovenier van Gils hovenierswerkzaamheden en bestratingen in de regio Zoetermeer.

In 2014 merkten wij veel vraag naar degelijke poortdeuren en zijn gestart met de productie van poortdeuren, onze producten zijn altijd maatwerk, allerlei vormen, hoogtes en lengtes zijn hierbij mogelijk. De draagkracht van de door Van Gils Poortdeuren geproduceerde poortdeuren wordt bepaald door een stalen frame, hierdoor zijn onze poortdeuren zeer stabiel en heeft u geen last van klemmende of verzakkende poorten.

Voor de poortdeuren gebruiken wij topkwaliteit hout, vele duurzame houtsoorten hebben wij in ons assortiment. U kunt onder andere kiezen uit grenen, vuren, hardhout, douglas en composiet.

De poortdeuren kan Van Gils Poortdeuren leveren voor een gunstige prijs, doordat wij de kosten van onze bedrijfsvoering in Zoetermeer relatief laag kunnen houden, dit is in uw voordeel. Een poortdeur van Van Gils Poortdeuren heeft een lange levensduur.

De poortdeuren kunnen in vele maten geleverd worden van 90 cm tot 2 meter breedte en 80 cm tot 240 cm hoogte. Van Gils Poortdeuren levert ook de palen en schuttingdelen, om de poortdeur geheel naar uw wens te maken.

Neemt u voor alle mogelijkheden contact met ons op, wij geven u graag vrijblijvende informatie over de talrijke mogelijkheden die Van Gils Poortdeuren u kan bieden.

De oplossing voor die kale muur of schutting. www.tuinposter.nl

Contact gegevens

0683236243

Vraag informatie aan

Van Gils bestratingen en tuinaanleg
Henegouwerweg 93
2741KB Waddinxveen
Zuid-Holland Nederland

 2390