Hovenier Van Gils Bestratingen En Tuinaanleg In Waddinxveen
Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven
Home Waddinxveen Van Gils bestratingen en tuinaanleg

Van Gils bestratingen en tuinaanleg, hoveniersbedrijf in Waddinxveen

In Waddinxveen is hovenier van Gils gevestigd. Met een ruime ervaring van 9 jaar is Van Gils bestratingen inzetbaar in een ruime regio rondom Waddinxveen voor tuinaanleg en tuinonderhoud en alle bestratingswerkzaamheden.

In 2014 signaleerden wij een toenemende vraag naar solide poortdeuren en zijn begonnen met het fabriceren van degelijke poortdeuren, hierbij hanteren wij altijd maatwerk, vele afmetingen en uitvoeringen zijn mogelijk.

De kracht van de door Van Gils Poortdeuren gefabriceerde poortdeuren is een stalen frame, waardoor een grote stabiliteit wordt bereikt, geen klemmende poorten meer. Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van hout van hoge kwaliteit, u kunt kiezen uit vele duurzame houtsoorten.

U heeft onder andere de keuze uit grenenhout, vurenhout, tropisch hardhout, douglas en composiet.

De poortdeuren kan Van Gils Poortdeuren leveren tegen een prima prijs/kwaliteitsverhouding, doordat wij geen hoge kosten van bedrijfsvoering hebben in Waddinxveen, hier profiteert u als klant van. Een poortdeur van Van Gils Poortdeuren is een goede keuze vanwege de grote duurzaamheid. De poortdeuren kunnen geleverd worden in maten van 90 cm tot 2 meter breed en 80 cm tot 240 cm hoog.

Naast de poortdeuren kan Van Gils Poortdeuren ook de bijbehorende palen en schuttingdelen plaatsen, waardoor een fraai geheel ontstaat. Neemt u voor alle mogelijkheden contact met ons op, wij overtuigen u graag van een kwaliteitsproduct tegen een goede prijs.

De oplossing voor die kale muur of schutting. www.tuinposter.nl

Contact gegevens

0683236243

Vraag informatie aan

Van Gils bestratingen en tuinaanleg
Henegouwerweg 93
2741KB Waddinxveen
Zuid-Holland Nederland

 3376