Hovenier Van Laars Hoveniersbedrijf In Veenendaal
Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven
Home Veenendaal Van Laar tuinen

Van Laar tuinen, hoveniersbedrijf in Veenendaal

Wij zijn Van Laar tuinen, uw hovenier uit Veenendaal.

Van Laar tuinen is al sinds 1946 hovenier. Wij combineren jarenlange ervaring met passie voor het vak en zijn daarmee uw keuze als hovenier in Veenendaal en omstreken.

Met een goed tuinontwerp bespaart u geld en voorkomt u verrassingen. Het is dan ook het beste u te laten adviseren door een hovenier of ontwerper. Met een goed tuinontwerp krijgt u een tuin die bij u past, zonder ergernis tijdens de aanleg.

De oplossing voor die kale muur of schutting. www.tuinposter.nl

Van Laar tuinen, de hovenier van Veenendaal

Geen vijver die teveel in de zon ligt of een terras dat vol in de wind is geplaatst. Geen plantenborder met weinig kleur of een tuinhuis dat wel erg dominant aanwezig is.

Allemaal storende elementen die alleen te corrigeren zijn door hier opnieuw veel tijd en geld in te steken. En heeft u verstand van grond? Laat u ''dure'' grond afvoeren of is deze geschikt voor bijvoorbeeld een verhoogde border? Is de grond misschien te verbeteren met compost,zodat u deze gewoon kan laten liggen? Kortom, een doordacht tuinplan betaalt zich compleet terug en heeft een belangrijke meerwaarde.

Daarnaast heeft een ontwerper leuke, innovatieve idee├źn en adviseert hij u met allerlei praktische zaken. Van Laar tuinen ontwerpt zelf.

Contact gegevens

0653691612

Vraag informatie aan

Van Laar tuinen
De Smalle Zijde 76
3903 LR Veenendaal
Utrecht Nederland

 2622