Utrecht - Hoveniersbedrijf Hovenier Jollygard In Utrecht
Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven
Home Utrecht Jollygard

Jollygard, hoveniersbedrijf in Utrecht

Hoveniersbedrijf Jollygard in Utrecht is een allround hovenier en verricht hoveniersdiensten voor particuliere klanten, bedrijven en instellingen in de hele provincie Utrecht. Wij durven gerust af te wijken van gebaande paden op het gebied van tuinontwerp en aanleg. Hierdoor leggen wij een grote mate van creativiteit aan de dag, waardoor u altijd verzekerd bent van een fraaie en bijzondere tuin in de regio Utrecht. Een authentieke tuin kunnen wij voor realiseren, geheel afgestemd op uw wensen en behoeften en het beschikbare budget.

Door een ervaring van ruim 30 jaar als hovenier kunnen wij elke tuin of groenvoorziening, klein of groot waarmaken. Elk project zien wij als een nieuwe uitdaging en pakken dit met groot enthousiasme aan. Om te komen tot een tuinontwerp presenteren wij de klant een professionele schets. Hierbij houden wij rekening met de situatie ter plaatse en adviseren de klant over de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden. U wilt tenslotte niet geconfronteerd worden met een boom, die na een paar jaar alle zon uit de tuin wegneemt.

Naar aanleiding van het tuinontwerp ontwerpen wij een fraai beplantingsplan, waardoor in alle seizoenen een aantrekkelijke tuin ontstaat. Met oog voor detail verzorgen wij een uitgebalanceerde beplanting. Een goed aangelegde tuin moet ook goed onderhouden worden door een vakkundige hovenier. Hierdoor behoudt de tuin ook op termijn zijn schoonheid. U kunt ons inschakelen voor incidenteel onderhoud, maar ook bieden wij aantrekkelijke onderhoudscontracten, zodat u altijd verzekerd bent van periodiek en goed onderhoud van uw tuin. Het geplande onderhoud van de tuin kan bijvoorbeeld bestaan uit seizoensgebonden tuinonderhoud, maar u kunt zelf de frequentie van het onderhoud bepalen.

De oplossing voor die kale muur of schutting. www.tuinposter.nl

Jollygard, de hovenier van Utrecht

Hoveniersbedrijf Jollygard in Utrecht verzorgt ook de (sier)bestrating. U heeft daarbij een ruime keuze uit allerlei bestratingsmaterialen. U kunt hierbij denken aan natuursteen of handgebakken klinkers, tegenwoordig wordt ook vaak de keuze gemaakt voor betontegels. Deze worden sterk aansluitend gelegd, wat de kans op de vorming van onkruid verkleint. Uiteraard is de smaak van de tuineigenaar bepalend voor de keuze van stenen en legpatronen.

Om uw tuin compleet te maken kan hoveniersbedrijf Jollygard ook alle bijkomende werkzaamheden voor u verzorgen. Wij plaatsen schuttingen en vlonders. Om een project snel af te ronden, heeft u altijd maar te maken met één aanspreekpunt. Dit bevordert een goede communicatie.

Hoveniersbedrijf Jollygard informeert u graag over alle mogelijkheden van onze hoveniersdiensten. Neemt u contact met ons op op telefoonnummer 0646474901. Een e-mail sturen kan ook: jollygard@xmsnet.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

Contact gegevens

0646474901

Vraag informatie aan

Jollygard
Van Eimerenstraat 8
3551VP Utrecht
Utrecht Nederland

 4261