Hovenier Buitenleven In Spijkenisse
Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven
Home Spijkenisse Hoveniersbedrijf Buitenleven

Hoveniersbedrijf Buitenleven, hoveniersbedrijf in Spijkenisse

Graag stellen wij ons aan u voor. BUITENLEVEN is een professioneel hoveniersbedrijf met veel specialismen op het gebied van tuinen, vijvers, bestrating en heel veel meer.

Wij zijn een ervaren en creatief bedrijf waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. Ons bedrijf bestaat vanaf 2006 en sinds 2011 zijn wij gevestigd in een nieuw bedrijfspand op het bedrijventerrein Harregat in Zuidland.

Hoveniersbedrijf Buitenleven staat garant voor de volledige zorg voor uw tuin. Of het nu gaat om een complete tuinaanleg, een tuinontwerp, tuinrenovatie, bestrating, of vakkundig tuinonderhoud, hoveniersbedrijf Buitenleven is van al deze markten thuis. Persoonlijk en betrokken wordt er gezocht naar duurzame, creatieve en vernieuwende oplossingen, zowel voor particulieren als bedrijven.

Ons bedrijf is TuinKeur gecertificeerd!

De oplossing voor die kale muur of schutting. www.tuinposter.nl

Hoveniersbedrijf Buitenleven, de hovenier van Spijkenisse

Wij zijn een hecht team van ervaren hoveniers met passie voor ons werk. Onze medewerkers zijn vakkundig, goed opgeleid en harde werkers met hart voor de zaak. Dat komt tot uitdrukking in de kwaliteit van het werk.

Wij bieden u de 5 zekerheden van TuinKeur.

1. Professionaliteit: Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

2. Betrokkenheid: Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.

3. Vakbekwaamheid: Wij hebben veel vakkennis en kunnen u met raad en daad verder helpen.

4. Service: Wij houden ons aan onze afspraken en leveren u optimale en complete service.

5. Kwaliteit: Wij leveren goede kwaliteit, zowel van de producten als van de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden dan zullen wij alles in het werk stellen om uw problemen naar volle tevredenheid op te lossen.

Contact gegevens

0615408336

Vraag informatie aan

Hoveniersbedrijf Buitenleven
Harregatplein 1
3214VP Zuidland
Zuid-Holland Nederland

 2742