Hoveniers En Onderhoudsbedrijf Richard Vink In Rijswijk
Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven
Home Rijswijk Hoveniers- en Onderhoudsbedrijf Richard Vink

Hoveniers- en Onderhoudsbedrijf Richard Vink, Rijswijk

Vanuit Rijswijk is Hoveniers en Onderhoudsbedrijf Richard Vink werkzaam als vakbekwaam allround hovenier. Vink Hoveniers is tijdens de economische crisisjaren opgericht en heeft deze overleefd, volgend jaar mag Hoveniers en Onderhoudsbedrijf Richard Vink zijn vijf jarig jubileum tegemoet zien.

Het bedrijf heeft zijn werkgebied in de omgeving van Rijswijk en in de wijde omgeving, zoals Pijnacker, Delft, Nootdorp, Den Haag, Voorburg en Leidschendam etc.

U, als gewaardeerde klant bent bij ons aan het goede adres voor een vakkundig tuinontwerp, alsmede de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Ook verzorgen wij desgewenst voor u het grondwerk, de bestrating, beplanting en het aanleggen van een gazon.

In de laatste tijd is Hoveniers en Onderhoudsbedrijf Richard Vink zich steeds meer gaan toeleggen op op maat gemaakte tuinhout producten.

Hierbij kunt u denken aan:

Schuttingen in allerlei vormen, erfafscheidingen, terrasvlonders, beschoeiingen, tuinhuisjes en overkappingen. Ook produceren wij op maat ontworpen steigerhouten tuinmeubelen, welke een aanzienlijke verfraaiing van uw tuin kunnen betekenen.

Bij ons is de klant koning, door onze ervaring en vakmanschap streven wij altijd naar het optimale resultaat en hanteren hierbij een prima prijs/ kwaliteitsverhouding.

Voor alle klussen in uw tuin, zoals een deskundige aanleg of zelfs een volledige renovatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen voor nadere informatie of een vrijblijvende offerte.

Graag tot ziens

Met vriendelijke groet

Richard Vink

Vink Hoveniers

De oplossing voor die kale muur of schutting. www.tuinposter.nl

Contact gegevens

0650487148

Vraag informatie aan

Hoveniers- en Onderhoudsbedrijf Richard Vink
Spirea 11
2631VM Rijswijk
Zuid-Holland Nederland

 2576