Hoveniers En Onderhoudsbedrijf Richard Vink In Nootdorp
Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven
Home Nootdorp Hoveniers- en Onderhoudsbedrijf Richard Vink

Hoveniers- en Onderhoudsbedrijf Richard Vink, Nootdorp

Hoveniers en Onderhoudsbedrijf Richard Vink, beter bekend als Vink Hoveniers, uit Nootdorp, mag volgend jaar zijn vijf jarig jubileum vieren. Dit betekent dat het bedrijf midden in de economische crisis is opgestart en dat het de crisis heeft overleefd, wat al een prestatie op zich is. Vink Hoveniers houdt zich over het algemeen bezig met de aanleg en de renovatie van tuinen, maar ook voor het broodnodige onderhoud aan uw tuin bent u bij ons aan het goede adres. Zo kunnen wij het volledige plaatje voor uw tuin verzorgen vanaf het ontwerp en advies tot aan het uitvoeren van het grondwerk, de bestrating, de aanleg en het beplanten van de borders en de aanleg van het gazon. Dit doen wij in Nootdorp, maar ook in de daarom liggende dorpen en steden, zoals Pijnacker, Delft, Den haag, Rijswijk, Voorburg en Leidschendam etc.

In de jaren is Vink Hoveniers zich meer gaan specialiseren in de verschillende toepassingen van tuinhout. Denk hierbij aan de verschillende soorten schuttingen en erfafscheidingen, terrasvlonders, beschoeiingen en tuinhuisjes en overkappingen die geheel volgens het inzicht van de klant en volledig op maat door ons gebouwd kunnen worden. En om uw tuin helemaal af te maken kunt u bij ons ook terecht voor de welbekende steigerhouten tuinmeubelen, wederom geheel op maat en naar uw inzicht gemaakt.

De prijs kwaliteitsverhouding staat bij ons hoog in het vaandel. Maar ook het contact met de klant vinden wij erg belangrijk, want wij vinden het belangrijk dat uw tuin ook naar uw zin is het is tenslotte uw tuin en u moet zich daar prettig in voelen.

Hebt u werkzaamheden te doen in uw tuin of wilt u uw tuin eens volledig gaan renoveren of aanleggen, neem dan gerust eens contact met ons op voor goed bedoeld advies en een vrijblijvende offerte. Elke klus, groot of klein, behandelen wij met dezelfde interesse, zoals u van een professional mag verwachten.

Graag tot ziens

Met vriendelijke groet

Richard Vink

Vink Hoveniers

De oplossing voor die kale muur of schutting. www.tuinposter.nl

Contact gegevens

0650487148

Vraag informatie aan

Hoveniers- en Onderhoudsbedrijf Richard Vink
Spirea 11
2631VM Nootdorp
Zuid-Holland Nederland

 4173