Hoveniers En Onderhoudsbedrijf Richard Vink Leidschendam
Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven
Home Leidschendam Hoveniers- en Onderhoudsbedrijf Richard Vink

Hoveniers- en Onderhoudsbedrijf Richard Vink, Leidschendam

Richard Vink van Hoveniers en Onderhoudsbedrijf Richard Vink in Leidschendam mag zich volgend jaar verheugen in een vijf jarig bestaan, na in de economische crisis een hoveniersbedrijf te zijn gestart heeft het hovenier bedrijf de crisis doorstaan en heeft een grote groei doorgemaakt.

Vink Hoveniers heeft als activiteit de aanleg en de renovatie van tuinen, maar verzorgt ook het onderhoud aan de tuin. Ook alle bijkomende werkzaamheden zoals het grondwerk, de bestrating, de beplanting en het aanleggen van een gazon behoren zeker tot de mogelijkheden.

Het volledige pakket van A tot Z dus met betrekking tot ontwerp, aanleg en onderhoud. Dit doet Hoveniers en Onderhoudsbedrijf Richard Vink in Leidschendam, maar ook in de daaromheen liggende dorpen en steden, zoals, Den haag, Rijswijk, Voorburg, Pijnacker, Delft en Nootdorp enzovoort.

In de laatste tijd is Vink Hoveniers zich steeds meer gaan specialiseren in de verschillende mogelijkheden van tuinhout.

Denk hierbij aan allerlei soorten schuttingen en erfafscheidingen, terrasvlonders, beschoeiingen en tuinhuisjes en overkappingen die geheel volgens de wensen van de klant en volledig via een uniek ontwerp door ons gebouwd kunnen worden. Ter verfraaiing van uw tuin maken wij ook prachtige steigerhouten tuinmeubelen, ook geheel op maat en naar uw inzicht gemaakt.

De unieke wensen van de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Maar ook het contact met u vinden wij erg belangrijk, u moet een gevoel van welbevinden overhouden aan het verblijf in alle seizoenen in uw eigen tuin, een heerlijk toevluchtsoord in deze hectische maatschappij.

Voor alle projecten in uw tuin, zoals een professionele aanleg of volledige renovatie hebben wij de vakkennis en de juiste materialen in huis om dit tot een groot succes te maken, neem gerust contact met ons op voor uitgebreid advies of een vrijblijvende offerte. Elke klus, groot of klein, voeren wij graag en volledig voor u uit, zoals u van een professional mag verwachten.

Graag tot ziens

Met vriendelijke groet

Richard Vink

Vink Hoveniers

De oplossing voor die kale muur of schutting. www.tuinposter.nl

Contact gegevens

0650487148

Vraag informatie aan

Hoveniers- en Onderhoudsbedrijf Richard Vink
Spirea 11
2631VM Leidschendam
Zuid-Holland Nederland

 2690