Hoveniers En Onderhoudsbedrijf Richard Vink Des-gravenhage
Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven
Home Des-gravenhage Hoveniers- en Onderhoudsbedrijf Richard Vink

Hoveniers- en Onderhoudsbedrijf Richard Vink, Des-gravenhage

Inmiddels bijna vijf jaar is Hoveniers en Onderhoudsbedrijf Richard Vink, ook wel bekend als Vink Hoveniers, werkzaam als hovenier voor u in de regio 's Gravenhage. Tijdens de crisisperiode is Richard Vink het bedrijf begonnen en is het bedrijf ondanks de economische crisis nog steeds een feit.

De laatste jaren is het bedrijf zich steeds meer gaan toeleggen op de vele mogelijke toepassingen van tuinhout, u kunt hierbij denken aan schuttingen in allerlei vormen, erfafscheidingen, terrasvlonders, beschoeiingen, tuinhuisjes en overkappingen. Hierbij houden wij volledig rekening met uw wensen en wij leveren maatwerk. Tegenwoordig wordt ook steeds meer waarde gehecht aan de fraaie steigerhouten tuinmeubelen, welke ook door ons op maat worden gemaakt en volop leverbaar zijn.

Naast deze duurzame producten zijn wij ook gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden en renoveren van tuinen. Wij kunnen dit van A tot Z voor u verzorgen, inclusief uitvoering van grondwerk, bestratingen, de beplanting en aanleg van het gazon.

Wij zijn voor u werkzaam in 's Gravenhage, maar ook in de omliggende dorpen en steden, zoals Pijnacker, Delft, Nootdorp, Rijswijk, Voorburg en Leidschendam etc.

Wij streven naar tevreden klanten, wij plaatsen u op een voetstuk en bieden u een zeer gunstige prijs/ kwaliteitsverhouding om u volop te laten genieten van een fraaie tuin, die u kunt zien als een verlengstuk van uw woonkamer.

Voor alle werkzaamheden in uw tuin inclusief een volledige renovatie of aanleg, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor goed en duidelijk advies of een vrijblijvende offerte. Elke klus, groot of klein, verrichten wij met dezelfde zorg, zoals u van een professional mag verwachten.

Graag tot ziens

Met vriendelijke groet

Richard Vink

Vink Hoveniers

De oplossing voor die kale muur of schutting. www.tuinposter.nl

Contact gegevens

0650487148

Vraag informatie aan

Hoveniers- en Onderhoudsbedrijf Richard Vink
Spirea 11
2631VM Des Gravenhage
Zuid-Holland Nederland

 2351