Hovenier Koen Huisman In Delft
Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven
Home Delft Hoveniersbedrijf Koen Huisman

Hoveniersbedrijf Koen Huisman, hoveniersbedrijf in Delft

In Delft is hoveniersbedrijf Koen Huisman gevestigd, wij zijn een relatief jong, maar zeker vooruitstrevend bedrijf met een uitgebreid pakket aan werkzaamheden.

In Delft is hoveniersbedrijf Koen Huisman gespecialiseerd in het ontwerpen, de aanleg en het onderhoud aan tuinen en bedrijfs groenvoorzieningen.

Daarnaast kunnen wij uw particuliere- of bedrijfstuin in Delft en omgeving uitbreiden met allerlei opties, zoals de aanleg van een waterpartij of vijver, of het aanleggen van een aantrekkelijke (sier-)bestrating. Ook het plaatsen van erfafscheidingen van hout of metselwerk behoort tot de mogelijkheden.

Hoveniersbedrijf Koen Huisman in Delft heeft een transparante werkwijze, de tevredenheid van de klant staat bij ons hoog in het vaandel; wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Tijdens het eerste vrijblijvende adviesgesprek inventariseren wij uw wensen en behoeften en vatten deze samen in een duidelijke schets. Na het goedkeuren van het definitieve ontwerp door u, gaan wij met groot enthousiasme aan de slag om uw droomtuin te realiseren. Het beplantingsplan worden geheel volgens uw wensen samengesteld, waarbij hoveniersbedrijf Koen Huisman in Delft alle soorten beplanting kan leveren. Wij hechten hierbij erg veel waarde aan kwaliteit en dat tegen een redelijke prijs.

Een fraaie tuin in alle seizoenen valt of staat met een regelmatig en vakkundig onderhoud. Wij nemen alle zorgen voor u uit handen zodat u zich kunt richten op waar u het liefst mee bezig bent. Of het nu om incidenteel of regelmatig onderhoud van de tuin of bedrijfs groenvoorziening gaat, hoveniersbedrijf Koen Huisman kan het compleet voor u verzorgen.
Doordat wij gebruik maken van professionele gereedschappen en over de juiste ervaring beschikken kunnen wij het snoeiwerk, hoe groot ook voor u verzorgen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden, snoeien en ook het rooien van bomen.

Neemt u gerust contact op met ons per telefoon of e-mail voor een vrijblijvend advies en/of offerte, wij informeren u graag over de vele mogelijkheden, welke hoveniersbedrijf Koen Huisman u als particulier of als bedrijf in Delft en omstreken kan bieden.

De oplossing voor die kale muur of schutting. www.tuinposter.nl

Contact gegevens

0646026056

Vraag informatie aan

Hoveniersbedrijf Koen Huisman
Karibastraat 46
2622 LK Delft
Zuid-Holland Nederland

 3423