Hovenier Puur Tuin In Berkel-en-rodenrijs
Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven
Home Berkel-en-rodenrijs Puur Tuin

Puur Tuin, hoveniersbedrijf in Berkel-en-rodenrijs

Puur Tuin Hoveniers voor vakmanschap en goede service!

Waarom Puur Tuin Hoveniers: Een hovenier kan wonderen verrichten in en rond uw tuin. Of het nu gaat om grote renovatie plannen, kleinschalig tuinonderhoud, grote onderhouds werkzaamheden, tuinaanleg of alleen een tuinontwerp met advies. Puur Tuin Hoveniers uit Berkel en Rodenrijs staat altijd voor u klaar om u te helpen met al uw vragen of werkzaamheden. Bovendien gaat het aanleggen van een nieuwe tuin veel tijd kosten. Onze hoveniers beschikken over alle verplichte diploma’s. Samen met u stemmen we alles af om er samen een mooi eindproduct van te maken. Kijk voor de mogelijkheden op www.puurtuin.nl

Onderhoud:

Wat komt er bij kijken? Een tuin heeft altijd onderhoud nodig. Een tuin leeft en groeit met de seizoenen mee. Denk maar eens aan het snoeien van bomen, het wieden van onkruid, het maaien van gras, éénjarige planten verwijderen, dode planten vervangen voor nieuwe beplanting en de tuin winterklaar maken. Bij een aanwezige vijver is het onderhoud noodzakelijk om de vijver mooi,  veilig en gezond te houden. Kortom tuinonderhoud vergt een hoop tijd en aandacht!

Van Tuinontwerp tot Tuinonderhoud:

Puur Tuin Hoveniers uit Berkel en Rodenrijs kan alles voor u realiseren. Naast het tuinontwerp en de tuinaanleg van de tuin kunnen wij uw tuin ook onderhouden. Zoekt u advies? Heeft u een eenmalige klus? Of wilt u periodiek onderhoud? Puur Tuin Hoveniers kan het gehele onderhoud van u overnemen. Dit scheelt u een hoop tijd en u weet dat de tuin met alle vakkundigheid behandeld wordt.

Mogelijkheden voor tuinonderhoud:

* Onderhoudsadvies

* Onderhoudsplan

* Begeleiding met onderhoud

* Periodiek onderhoud

* Volledig tuinonderhoud

Neem vandaag nog contact op met Puur Tuin hoveniers uit Berkel en Rodenrijs: Sander de Veld 06-12994268 of vul het contactformulier in op www.puurtuin.nl

Het werkgebied van Puur Tuin hoveniers beslaat, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker, Delft, Delfgauw, Rotterdam en bepaalde delen van Den-Haag.

De oplossing voor die kale muur of schutting. www.tuinposter.nl

Contact gegevens

0612994268

Vraag informatie aan

Puur Tuin
Noordeindseweg 210
2651 LK Berkel En Rodenrijs
Zuid-Holland Nederland

 2999