Hovenier Robert De Tuinman In Apeldoorn
Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven
Home Apeldoorn Robert de Tuinman

Robert de Tuinman, hoveniersbedrijf in Apeldoorn

Hoveniersbedrijf “ De Tuinman” is een klein hoveniersbedrijf met een groot netwerk. Wij leggen tuinen aan maar onderhouden die ook. Variërend van klassiek tot modern en van kleine tot grote tuinen en landgoederen.

De Tuinman is een bewuste keuze, zo blijkt uit de belangstelling van veel particulieren en bedrijven in de provincie Gelderland. Niet alleen vanwege onze creatieve ideeën en uiterst betrouwbare uitvoering. Maar ook dankzij onze professionele werkwijze waarbij we u zoveel mogelijk zorg uit handen nemen.

Kenmerkend voor ons hoveniersbedrijf zijn de tijdloze en duurzame concepten. Telkens anders en afhankelijk van elke situatie. Een tuin moet in de basis kloppen en bij de mensen passen die erin leven.

Is uw gazon aan een maaibeurt toe of zit er mos in? Zijn uw stuiken en of bomen verwilderd. Is onkruid in de borders en of stoepje? Dan hebben wij een uitdaging.

De oplossing voor die kale muur of schutting. www.tuinposter.nl

Robert de Tuinman, de hovenier van Apeldoorn

Voor tuinen die wij onderhouden kunnen wij altijd een scherpe prijs neerleggen. In overleg is alles mogelijk. 1 Dag in de week of 1 keer per jaar onderhoud, het is wat u als klant wilt.

Zo is onze kracht het mee en vooruit denken in technische en ethische zin. Hierdoor worden vaak problemen voorkomen. Wij raden ook bijna altijd aan een schets en of ontwerp te laten maken. Veelal zijn deze bijna kosteloos.

Wat ons goed inzetbaar maakt is onze prijs/ kwaliteit verhouding. We werken zonder personeel maar met een zeer goed geselecteerde groep professionals. Die allemaal hun specialisme in huis hebben. Tevens is het bedrijf De Tuinman TuinKeur gecertificeerd. Waar staat dit voor?

Professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit.

Heeft u interesse in een gesprek of in een vrijblijvende offerte en of tekening. Bezoek onze website of bel ons gewoon. Wij staan u graag te woord.

Contact gegevens

0555420066
0652433745

Vraag informatie aan

Robert de Tuinman
Winnemolenlaan 5
7339CE Ugchelen
Gelderland Nederland

 2885