Hovenier Groengroep In Alphen-aan-den-rijn
Vind een plaatselijke hovenier
voor bedrijven
Home Alphen-aan-den-rijn Groengroep

Groengroep, hoveniersbedrijf in Alphen-aan-den-rijn

Groengroep, tuinaanleggers voor tuinliefhebbers

Groengroep maakt tuinen in alle denkbare stijlen, een tuin van Groengroep kunt u altijd herkennen aan het groene karakter. Of het nu gaat om een moderne of een meer klassieke tuin, al onze tuinen worden door onze gedreven tuinontwerpers en vakbekwame hoveniers met passie gerealiseerd. Van een kleine stadstuin tot een grotere boerderij-landschaps-tuin; ze zijn afgestemd op uw wensen en eisen en passend bij uw levensfase. Top kwaliteit door onze jarenlange ervaring en vakmanschap.

Met degelijke kennis van grondsoort en beplanting, zorgt Groengroep ervoor dat u ook jaren na de aanleg nog met plezier van uw tuin kunt genieten. Van onderhoudsarme tuinen tot intensievere tuinen met vijvers en een moestuin. Van kindvriendelijke tot levensloopbestendige tuinen.

Ook voor het onderhoud van uw tuin bent u bij ons op het juiste adres. Hierbij denken wij graag mee en adviseren wij u. Onderhoud afgestemd op uw behoefte; bij sommigen eens per jaar voor een snoeibeurt of de hagen, bij anderen tuinonderhoud met een grotere regelmaat. Zorg voor het gras, de bemesting en ook voor de eventuele plantbakken of potten.

En dat alles uitgevoerd door enthousiaste mensen met kennis van zaken.

De oplossing voor die kale muur of schutting. www.tuinposter.nl

Contact gegevens

0172216732

Vraag informatie aan

Groengroep
Reijerskoop 78
2771BS Boskoop
Zuid-Holland Nederland

 2332